EKO OKUL PROJESİ

2021 - 2022 eğitim-öğretim  yılında başladığımız EKO OKUL Programı okullarda çevre bilinci, çevre yönetimi ve sürdürülebilir kalkınma eğitimi vermek için uygulanan bir programdır.

EKO OKUL Programı, programa üye olup, program dâhilinde yaptıkları çalışmalarda ve verdikleri çevre eğitimiyle başarı sağlamış okullara Yeşil Bayrak ödülü vermesi nedeniyle bir ödül planı olma özelliği de taşır. Yeşil Bayrak, uluslararası düzeyde tanınan ve saygınlığı olan, çevreye duyarlı okulu simgeleyen bir eko-etikettir.

Proje temamız ‘Çöp Atık Ve Geri Dönüşüdür’. Projemiz süresince  bu konularda çalışmalar yürüteceğiz.

Program öğrencilere çevre konusunda önemli bilgiler kazandırmaktadır.  Programın öğrencilerimize yaşamları boyunca kullanacakları ve başarılarını etkileyecek alışkanlıklar kazandıracağı öngörülmektedir.

18.05.2023 42