KESİN KAYIT İŞLEMLERİ

KESİN KAYIT İŞLEMLERİ

.

04.08.2023 1159



KESİN KAYIT EVRAKLARI-TIKLA-İNDİR.pdf

 

 

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM  YILI ÖĞRENCİ  ADAY KAYIT BAŞVURULARI KAYIT KABUL KOMİSYONUNCA İNCELENMİŞ, KAYIT YERLEŞTİRME SONUÇLARI 04/08/2023 TARİHİNDE VELİLERE SMS YOLU İLE DUYURULMUŞTUR.

VELİLER SMS İLE KENDİLERİNE GÖNDERİLEN RANDEVU GÜN VE  SAATİNE UYGUN OLARAK HAZIRLADIKLARI KESİN KAYIT EVRAKLARINI OKUL MÜDÜRLÜĞÜNE TESLİM EDECEKLERDİR.

EVRAKLAR İLGİLİ GÜN VE SAATTE  TESLİM EDİLMEDİĞİ TAKDİRDE, VELİ KAYIT HAKKINDAN VAZGEÇMİŞ SAYILACAKTIR.

BUNUN İÇİN EVRAKLARI YUKARIDAKİ LİNKTEN İNDİRİP, YÖNERGELERE UYGUN OLARAK DOLDURUNUZ.

 *ADAY KAYITLARI SONA ERMİŞ OLUP, İLK KEZ BAŞVURANLAR YEDEK ÖĞRENCİ OLARAK DEĞERLENDİRİLECEK, OKULDAN AYRILAN ÖĞRENCİ OLDUĞU TAKTİRDE ÇAĞIRILACAKTIR.

 

 LÜTFEN AŞAĞIDAKİ YÖNERGEYİ DİKKATLİCE OKUYUNUZ VE YÖNERGEYE UYGUN HAREKET EDİNİZ!

NERİMAN HAŞİM EMİRLİ  ANAOKULU 2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KESİN KAYITTA İSTENEN EVRAKLAR

Formları doldurmadan önce hazırlamanız gerekenler;

a-Öğrencinin Fotoğrafı (6 adet) , Formlar üzerinde belirtilen iki(2) yere yapıştırılacak olup, kalan dört (4) fotoğrafın arkasına çocuğun adı soyadı yazılarak fotoğraf kabı içerisinde okula teslim edilecektir.

b- Anne Fotoğrafı (2 adet) , İki ayrı formda belirtilen yerlere yapıştırılacaktır.

c- Baba Fotoğrafı (2 adet), İki ayrı formda belirtilen yerlere yapıştırılacaktır.

d- Aşağıda bulunan hesap numarasına   sosyal etkinlik ücretini yatırıldıktan sonra , dekontların çıktıları alınarak okula teslim edilmelidir. (Ücreti yatırırken açıklama kısmına çocuğun adını ve sosyal etkinlik ücreti ifadesini belirtiniz. )

SOSYAL ETKİNLİK ÜCRETİNİN YATIRILACAĞI HESAP

Hesap adı: NERİMAN HAŞİM EMİRLİ ANAOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ

Ziraat Bankası Çiğli Şubesi

Hesap Numarası:800-97509813-5001

IBAN:TR250001000800975098135001

Not:**MEB Okul Öncesi ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği eki sözleşmede de belirtildiği üzere sosyal etkinlik ücreti veli tarafından karşılanmaktadır.

Okulumuzda dönem  boyunca yapılacak olan sosyal etkinlikler için- her dönem 1 defaya mahsus olmak üzere- Okul Aile Birliği tarafından belirlenen sosyal etkinlik ücret bedeli olan 1.000 TL’nin; Okul Aile Birliği Hesabına (Ziraat Bankası) yatırılarak, dekontunun kayıt evrakları ile birlikte okula teslim edilmesi gerekmektedir. Sosyal etkinliklerle ilgili, kayıt görüşmesi esnasında bilgilendirme yapılacaktır.

Ayrıca güvenlik kartı çıkartma bedeli 200TL, yenileme bedeli 150 TL’dir. Veli kaç adet kart çıkarmak istiyorsa bedelini yukarıda belirtilen hesaba, sosyal etkinlik bedeline ilave ederek yatırabilir.

 

Kayıt Evrakları; (DİKKAT! Evrakları teslim ederken sayfaların alt kısmında yer alan numara sırasına göre sıralayıp, poşet dosya içerisinde teslim ediniz.)

1-         Acil Durum Başvuru Formu  (Anne-baba ve varsa çocuğu okula bırakan-alan 3.kişilerin fotoğrafları formda işaretlenen yerlere yapıştırılacaktır ve ilgili yerler doldurulacaktır. Fotoğrafsız teslim edilen formlar kabul edilmeyecektir.)

2-         Sözleşme (İki nüsha bulunmaktadır; bir nüshası okulda kalacaktır, diğer nüshası veliye verilecektir.)

3-         Sosyal Medya Onam Formu (Veli tarafından ilgili yerler doldurulup, imzalanacaktır.)

4-         Veli İzinleri (Veli tarafından ilgili yerler doldurulup, imzalanacaktır.)

Güvenlik Sistemi için ;

5-         Güvenlik Kartı, Veli Bilgi Formu (Çocuğun ve güvenlik kartı kim için çıkarılacaksa, anne veya  babanın veya da 3. şahsın fotoğrafı ve bilgileri doldurulacaktır. Sınıf Bilgileri Okul Müdürlüğü tarafından doldurulacaktır.)

6-         Güvenlik Kartı, Okul-Veli Sözleşmesi (Veli tarafından ilgili yerler doldurulup, imzalanacaktır.)

7-         Güvenlik Kartı, Veli Güvenlik Sözleşmesi

*Sosyal Etkinlik Bir Dönemlik Ücreti Dekontu +Güvenlik Kartı bedeli (Ödeme dekontunun çıktısı alınıp, okula teslim edilecektir.)

DİKKAT! EKSİK FOTOĞRAF(ÇOCUK VE AİLEYE AİT) VE EKSİK/İMZASIZ EVRAK OLDUĞU TAKDİRDE EVRAKLAR TESLİM ALINMAYACAKTIR.BU SORUMLULUK VELİYE AİTTİR !

GÖSTERDİĞİNİZ ÖZEN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

NOT:OKUL SERVİS TAŞIMACILIĞI HİZMETİMİZ BULUNMAMAKTADIR. ÖĞRENCİ KAYITLARINI ADRESE DAYALI YAPTIĞIMIZ İÇİN SERVİS KULLANILMAYACAKTIR.